Hakaret Hile V.s. Video veya SS'i Ticket Atarken Dikkat Edilmesi Gereknler

OnlyMetin2 Pvp Server - OnlyMetin2 Forumu/Hakaret Hile V.s. Video veya SS'i Ticket Atarken Dikkat Edilmesi Gereknler => Ticketta Hile Veya Küfür Sikayetlerinizi Resimdeki Gibi Doldurmaniz İsimizi Kolaylastircaktir. Ss'lerinizi  http://www.resimagaci.com/ 'dan

Gönderen Konu: Hakaret Hile V.s. Video veya SS'i Ticket Atarken Dikkat Edilmesi Gereknler  (Okunma sayısı 8856 defa)

uqalakinq

Yeni Üye
    *
    Durumum:
  • İrtibat
item hırsızlıgı hakkında nasıl ticket ve görüntü verebilirim

Konuyu Paylaş:
  digg  slashdot  delicious  technorati  facebook  twitter  google  google

GeceGünesi

• Genel Moderatör

Kişisel Mesaj: İnadına CehenneM

Karizma: 106 Mesajı Toplam
    144 Kere Beğenildi

Durumum:
  • İrtibat
item hırsızlıgı hakkında nasıl ticket ve görüntü verebilirim

Ayrıntılı Bir Şekilde Anlatımı Mevcut İlk Sayfada.. İtem Hırsızlığı, Hile ve Hakaret Gibi Tüm Konuları Aynı Sekilde Ticket Yolluyoruz.. Mesaj Yerine Olayı Ayrıntılı Bir Sekilde Anlatabilir.Gerekli Görüntü ve videoları bir siteye upload ettiyseniz Mesaj Bölümüne Not Düşebilirsiniz.. http://www.resimagaci.com/ Resim Upload Sitesi..

Ben Sustum Kendini KraL Zanneden Soytarılar Konuşsun.!

bckkk

Yeni Üye
    *
    İrtibat
gm ler ss lerle çok ilgileni,yor ya deiğimizdede azarlıyor yaşları kaç acaba gm lerin çok merka etmttim çocuk ça tavırları var

GeceGünesi

• Genel Moderatör

144 Kere Beğenildi

Durumum:
  • İrtibat
gm ler ss lerle çok ilgileni,yor ya deiğimizdede azarlıyor yaşları kaç acaba gm lerin çok merka etmttim çocuk ça tavırları var
Gm'lerin Yası Neden İlgilendiriyorki Sizi Görevini Yapıp Yapmamaları Önemli.Onlymetin2 Türk Pvp'ler Arasında En İyilerden Biri..Ticketlerle İlgili Problemleriniz Varsa Tekrar Ticket Yollar  Durumunuzu,Şikayetinizi V.s Neyiniz Varsa Anlatırsınız. Tabi Birazda Türkçe İmla Kurallarına ve Yazım Yanlışlarınıza Dikkat Ederseniz Sevinirim..Cumhuriyetten Sonra Bize Kalan En Büyük Mirastır.Alfabemiz Ve Dilimiz..

GeceGünesi 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: RabelSoul (28 Mart 2012, 09:03:47)

bckkk

Yeni Üye
    *
    İrtibat
önemi yok çünki 1 ay oldu halen sözde bakıcaklar burda en iyi pvp diye övgünün anlamıda yok çünki ilgi olsaydı haftada 1 de olsa bakılırdı bahane yaratmanıza gerek yok zaten bakılsada önemi yok artık adamlar zaten ana avrat gidiyor bizde bu neden le oyunu braıktık zaten size bolşanslar diyicem ama :)1 oyuncu geliyorsa 10 oyuncuda gidiyor bunları es geçin siz :)

GeceGünesi

• Genel Moderatör

144 Kere Beğenildi

Durumum:
  • İrtibat
önemi yok çünki 1 ay oldu halen sözde bakıcaklar burda en iyi pvp diye övgünün anlamıda yok çünki ilgi olsaydı haftada 1 de olsa bakılırdı bahane yaratmanıza gerek yok zaten bakılsada önemi yok artık adamlar zaten ana avrat gidiyor bizde bu neden le oyunu braıktık zaten size bolşanslar diyicem ama :)1 oyuncu geliyorsa 10 oyuncuda gidiyor bunları es geçin siz :)
Bende Oyuncuyum ve Bugune Kadar Yolladıgım Her Ticket En Gec 1-2 Gun İçinde Yanıtlandı.Birşeyleri Eksik veya Yanlıs Yapıyor Olmalısınız ki Cevap Gelmiyor.Birde Tabiki Her Tickete Cevap Verilecek Diye Birsey'de Söz Konusu Değil.. Amaçlı Olarak Yazılmıs Bır Yazı Olarak Görüyorum Senin Yazdıklarını.Hakaretlerden Dolayı Oyun Bırakıldığınıda  İlk Kez Duyuyorum.Bu Oyunda 1 Seneyi Aşkın Süredir Oynayan Birisi Olarak Şunu Belirteyim.Bugune Kadar Gönderdiğim Yaklasık 25 Ticketede Cevap Gelmiştir.Bunun Nedeni Net ve Eksiksiz Doldurmus Olmamdır.
                                                                                                        İyi Forumlar.
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2011, 13:45:44 Gönderen: GeceGünesi »

IEnsar

Kahraman Üye

Kişisel Mesaj: Beni Eskiler Tanır Yeniler Örnek Alır... Ayyıldız

Karizma: 150 Mesajı Toplam
    179 Kere Beğenildi

Durumum:
  • İrtibat
Benimde En gec 48 Saat. luzumsuz ise Ticket Sonsuza kdr Cevap Bklersin :)

IEnsar 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: Diamon (01 Kasım 2011, 15:14:40), GuntaGinta (28 Ekim 2011, 18:48:05)

bckkk

Yeni Üye
    *
    İrtibat
Bende Oyuncuyum ve Bugune Kadar Yolladıgım Her Ticket En Gec 1-2 Gun İçinde Yanıtlandı.Birşeyleri Eksik veya Yanlıs Yapıyor Olmalısınız ki Cevap Gelmiyor.Birde Tabiki Her Tickete Cevap Verilecek Diye Birsey'de Söz Konusu Değil.. Amaçlı Olarak Yazılmıs Bır Yazı Olarak Görüyorum Senin Yazdıklarını.Hakaretlerden Dolayı Oyun Bırakıldığınıda  İlk Kez Duyuyorum.Bu Oyunda 1 Seneyi Aşkın Süredir Oynayan Birisi Olarak Şunu Belirteyim.Bugune Kadar Gönderdiğim Yaklasık 25 Ticketede Cevap Gelmiştir.Bunun Nedeni Net ve Eksiksiz Doldurmus Olmamdır.
                                                                                                        İyi Forumlar.

1-2 günde ölemi : gm kendis idiyor evet uzun zamandır beridir ss lee bakmadım sen  kalkmış burda hayal meyal atıyorsun ayrıca :) mod olguundan dolyı zaten aksi birşey yazman beklenemz yag çekme durumun varya ondan dolayı :) gm nin evet ilgilenemedim uzun zamandır demesi senin bu laflarını boşa çıkarır atıp tutmana gerke yok :) 1 ay sonra işlem gerçekleşti ve ss ler işlem gördü :) demeki eksik birşeyde yokmuş ölemi koç :)

GeceGünesi

• Genel Moderatör

144 Kere Beğenildi

Durumum:
  • İrtibat

1-2 günde ölemi : gm kendis idiyor evet uzun zamandır beridir ss lee bakmadım sen  kalkmış burda hayal meyal atıyorsun ayrıca :) mod olguundan dolyı zaten aksi birşey yazman beklenemz yag çekme durumun varya ondan dolayı :) gm nin evet ilgilenemedim uzun zamandır demesi senin bu laflarını boşa çıkarır atıp tutmana gerke yok :) 1 ay sonra işlem gerçekleşti ve ss ler işlem gördü :) demeki eksik birşeyde yokmuş ölemi :)

1. Konusma Tarzına ve İtabet Tarzına Dikkat Et.
Forum Kuralları :10-) Üyeler, birbirlerine ve yetkililere karşı saygılı olmak zorundadırlar. Özel mesajlaşma sistemi dahil forumun hiçbir bölümünde genel ahlak kuralları ihlal edilemez, başkaları rahatsız edilemez. Konu ve mesajlarla ilgilenirken kabalığa, incitici ifadelere ve kişisel saldırılara tölerans göstermiyoruz. Art niyetle insanları üzmek kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlardan doğabilecek muhtemel tartışmalarda son karar bize aittir.
2. Kimseye Yagcılık Yapmıyorum Sadece Görev Aldıgım Konumda.. Elimden Geldiğince Yanında Bulundugum İnsanları Korumaya Gayret Gösteririm.
3. Hicbir Gm Uzun Zamandır Ss'lere Bakamıyorum Demez.Kimse Magadur Durumuna Dusmemesi İçin Ellerinden Geldiğince En Kısa Zamanda Yanıt Vermeye Çalısırlar ki Gun Gectikce Buyuyen Bir Gm Kadrosu Var.Buda İşlerini Eksiksiz ve Zamanında Yapmalarını Kolaylastırmaktadır.           
                   Zamanında Ticketlerine Cevap Alamıyorsan Bu Onların Değil Senin Sorunundur. Çoğu Kişi 24-48 Saat İçinde Cevap Alırken Senin O Cevabı Bir Ayı Askın Süre Sonra Alman Senin Kendini Yeterli Derecede Anlatamadığına İşarettir.Burada Görevlerini Yapmaya Çalısan İnsanlara Köstek Değil Destek Olmaya Calıs.Eleştireceksende Adam Gibi Elestir. Bizde Eyvallah Aklısın Diyelim.. Bu Sorunu Ender Yasayan Kişilerden Oldugun İçin Aklı Tarafını Göremiyorum. Moderatörlüktende Hiçbir Beklentim Yok Gönüllü Yapıyorum ve İnsanlara Yardım Etmeye Çalısıyorum.Hiçbir Beklentim Yokken Ben Neden Birilerine Yag Çekeyim ki.. Benim Yaptıgım Yağ cekmek Olarak Adlandırılmıyor Takım Arkadasını Korumak Olarak Değerlendiriliyor.. Buda Zaten Senın Anlayabileceğin ve Sindirebileceğin Kelimeler Dısında Bir Kelime Oldugu İçin Eyvallah Aklısın Diyorumm..                                                                                                                                                                               Sana Tekrardan İyi Forumlar.
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2011, 15:03:44 Gönderen: GeceGünesi »

salıhh

• Ziyaretçi

ticketlerimize ne zaman bi cevap alabılıyoruz ;D

GeceGünesi

• Genel Moderatör

144 Kere Beğenildi

Durumum:
  • İrtibat
24 Saat İçinde Cevap Geliyor ama Gereksiz Atılan Tİcketlere Cevap Atılmıyor. Eğer Bir İşlem Gercekleşmişse Cevap Geliyor
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2011, 19:00:16 Gönderen: GeceGünesi »

serpet

Tam Üye

Kişisel Bilgi: Cinsiyet:Bay
    Yas:25
    Nereden:kocaeli-körfez
    Kişisel Mesaj: Yaşatmak için yaşa...

Karizma: 99 Mesajı Toplam
    124 Kere Beğenildi

Durumum:
  • İrtibat

senin gibi gereksiz insanlar yüzünden gm ler görevlerini yapamiyor.. günde en az 5 ticket atiyorum senin gibi çoluk çocuğun ettiği hakaretleri yolluyorum :) her birine ayri ayri cevap geliyor.. 1 ticket atmasini bilmiyorsan cevap gelmez. ki onada inanmiyorum benimde ilk zamanlar eksik yaptğm ss ler yada ticket oluyordu gmler yaptiğin yanlişi gösterip mutlaka cevap atiyorlar.. senin bu yazilari kasitli yazdiğin belli.. bu sitedeki mod arkadaslari boş boş konuşup meşgul etme seni banlama zahmetine sokma kimseyi onlymetin2 den daha iyisini biliyorsan oraya git burda kimse senin nazini çekmek zorunda değil..

KANsizlik ruhunuzun simgesi...
**
İnsanda Yok ise EDEP
Neylesin Medrese Mektep.
Okusa Alim Olsa
yine Merkep yine Merkep

ScienceFiction

Tam Üye

Yas:15
    Nereden:Tekirdağ
    Kişisel Mesaj: Şampiyonu Sıkar Yarış ;) lAsLanKraLl

Karizma: 92 Mesajı Toplam
    113 Kere Beğenildi

Durumum:
  • İrtibat
senin gibi gereksiz insanlar yüzünden gm ler görevlerini yapamiyor.. günde en az 5 ticket atiyorum senin gibi çoluk çocuğun ettiği hakaretleri yolluyorum :) her birine ayri ayri cevap geliyor.. 1 ticket atmasini bilmiyorsan cevap gelmez. ki onada inanmiyorum benimde ilk zamanlar eksik yaptğm ss ler yada ticket oluyordu gmler yaptiğin yanlişi gösterip mutlaka cevap atiyorlar.. senin bu yazilari kasitli yazdiğin belli.. bu sitedeki mod arkadaslari boş boş konuşup meşgul etme seni banlama zahmetine sokma kimseyi onlymetin2 den daha iyisini biliyorsan oraya git burda kimse senin nazini çekmek zorunda değil..
:alkis: :yarasin:

Amacımız sevgi ve saygının bir arada oldugu güzel bir aile oluşturmaktı. Sanırım bunu başardık.İyi dilekleriniz için teşekkürler. :)

lasardance

Acemi Üye
    **

Yas:19
    Nereden:Adana
    Kişisel Mesaj: Kaç umut boğulabilir bin cin şişesinin içinde!

Karizma: 47 Mesajı Toplam
    57 Kere Beğenildi

Durumum:
  • İrtibat
O mesaj atılalı neredeyse 5 ay olmuş, olan olmuş giden gitmiş ne diye post attığını anlamadım ben haklısın gereksiz kişiler gereksiz işler yapıyor ama bu postları yerinde ve zamanında atsan daha mantıklı olmaz mı :)

serpet

Tam Üye

Yas:25
    Nereden:kocaeli-körfez
    Kişisel Mesaj: Yaşatmak için yaşa...

Karizma: 99 Mesajı Toplam
    124 Kere Beğenildi

Durumum:
  • İrtibat
6 ay ara vermiştim. şimdi gördüm şimdi attim 10 yil sonra görseydim ayni postu gene atardim..

KANsizlik ruhunuzun simgesi...
**
İnsanda Yok ise EDEP
Neylesin Medrese Mektep.
Okusa Alim Olsa
yine Merkep yine Merkep

Seo4Smf Tagleri: hile video veya dikkat ticket ssi atarken edilmesi gereknler 

GoogleTagged - Etiketler

Hakaret Hile V.s. Video veya SS'i Ticket Atarken Dikkat Edilmesi Gereknler Konusuna Ait Benzer Konular

4x ve Cesitli Hile İhbarları
Buradaki Konuda Nasıl Video Cekilecegi Yazıyor. Videolarinizi Cekip Upload Edin. 24 Saat İçinde İşlem Görsün. Temiz Bi Oyun İçin... Devamı...

Gösterim: 3300 - Yanıt: 0 - Başlatan:[TL]Sehzade
Ticket Sistemi Video Anlatımlı
Arkadaşlar Çektiğiniz Ss Yada Video ları Ticket Olarak Bildirelim. (ALINTIDIR.) Devamı...

Gösterim: 1668 - Yanıt: 2 - Başlatan:DRaGoNs
EsmerMaruz agır hakaret..
http://imageshack.us/photo/my-images/855/0911193121.jpg/ agır hakaret gm lütfen ilgilen Devamı...

Gösterim: 149 - Yanıt: 1 - Başlatan:goldarrow95
ARKADAŞIMIZA DESTEK GM NASIL HAKARET ETME YETKİSİNE SAHİP
ARKADAŞIMIZA DESTEK GM NASIL HAKARET ETME YETKİSİNE SAHİP ARKADAŞIMIZ SS LERE BAK DİYOR GM KALKIP ARKADAŞIMIZI RENCİDE EDİYOR BE... Devamı...

Gösterim: 90 - Yanıt: 1 - Başlatan:bckkk
Dikkat
Çift Yarı Çift Zekalı Ejder Çan Alınır.Eğer Satan Olursa Konuya Post Bırakarak Ve SALTANAT Adlı Karakterden Ulaşabilirsiniz...İy... Devamı...

Gösterim: 136 - Yanıt: 1 - Başlatan:Alayınaİsyan