Nasıl Ödeme Yaparım Nasıl İtem Alırım
OnlyMetin2 Pvp Server - OnlyMetin2 Forumu/50 LV turnuvalar => Merhaba arkadaslar oyunda bır cok kısıde edit var edit savaslarında editsizler arada kaynıyor hep oyuna yenı baslayan
Merhaba arkadaslar oyunda bır cok kısıde edit var edit savaslarında editsizler arada kaynıyor hep oyuna yenı baslayan yada edit almak ısteyen arkadaslar ezik kalıyor editliye göre bu oyundan herkezın zevk almasını ıstıyorum ben ki edit de oyundan sogtuyor editsize dalıyorsun editinden utan gibi baslıyor editliye bulasıyorsun loncası anında dalıyor sana yanı ne yapsak suc SeHZaDe kardesımızınde ıns dıkkatını ceker abi ben söyle bır organızasyon dusuyorum 50LV oyuncuların editsizlerin yaptıgı bır turnuva olsa ve bunun sonunda ayakta kalana ödül olsa sizce mukemmel olmazmı bır lonca savası dusunun herkez 50 lv ve hıc edit yok bu konuyu degerlendırırsenız sevınırım orjin m2de edit yok abi oyun cok zevkli oluyor ölüyorsun öldürüyorsun bu sekılde sıkıcı saygılarımla TLseytanAtlantiS26
Eskiden kmsede Edit Yqdu +6 Celik almak icin sabah aksam kasardim Spr Di o Aralar 1 Sene Önce fLn